Kyllingesuppe med chili
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Kog kødet i vand tilsat grofthakket løg, hele peberkorn og salt.
Lad det koge mørt ved svag varme.
Tag kødet op af suppen og skør det i små terninger.
Si suppen.
Blend eller purer de flåede tomater og kom dem i suppen. Varm suppen og tilsæt tomatpure, fintsnittet chili og piskefløde. Lad det koge igennem nogle minutter og smag så til med salt og peber. Kom kyllingekødet i. Serveres med lidt frisk brøndkarse eller basilikum. |
|
Opskriften er vist 4286 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne