Røget tunfisk med hvidløgs kartoffelmos
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Skær de skrællede kartofler i store stykker og kom dem i en gryde sammen med de pillede hvidløg, kog dem møre i vand, der lige dækker, uden salt.
Giv mælk og smør et opkog, hæld vandet fra kartoflerne og hvidløg, og mos dem med den varme mælk, smag til med salt og peber. Tag en tykbundet gryde og kog balsamicoeddike og honning ind til det halve, pisk den kolde smør i eddiken. Anret kartoffelmosen på 4 tallerkner, fordel den skivede røget tunfisk på kartoffelmosen, og hæld saucen over. |
|
Opskriften er vist 10831 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne