Fasters Syltede Rødbeder
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Hmaersk Indsendt : Red : |
|
|
Kog rødbederne i letsaltet vand (ligesom når man koger kartofler, når rødbederne er færdig kogte smutter man skinnet af dem og skære dem i 5 mm. tykke skiver og putter dem i atamon skyllede glas.
Lige før rødbederne er nok sætter man lagen over da det tager lidt tid før sukkeret er smeltet. Så snart lagen har kogt tages den af blusset og køler lidt ned inden der tilsættes atamon. Lagen hældes over mens den er varm. |
|
Opskriften er vist 5976 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne