Krydret og Svampet Jule-Gulerodskage
Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : Louizelda Indsendt : Red : |
|
|
Riv gulerødderne fint på råkost- eller mandolinjernet.
Bland mel, bagepulver, natron, kanel og nelliker i en skål sammen med de revne gulerødder. M Pisk æg og brun farin i en skål for sig selv til en æggesnaps (cremet konsistens, som man kan trække spor med piskeriset i). Smelt smørret og hæld det i æggesnapsen, mens du pisker. Kom herefter ingredienserne med gulerødderne i, og pisk til dejen er lækker og jævn. Kom til sidst vaniljesukker og rørsukker i og pisk en ekstra gang. Held dejen i en springform af passende størrelse forret med bagepapir. Jeg brugte en 26 cm. Men du kan jo bruge, hvad du har lyst til. Bages ved 200 °C i 25 - 30 min. Hvis du ikke synes, at din kage føles helt færdig, så giv den et par minutter mere. BEMÆRK! Jeg bagte kagen i en kombiovn, så jeg er ikke klar over, hvor længe og/eller hvilken temperatur kagen skal bages ved i en alm. ovn. Det beklager jeg meget. Men jeg er sikker på, at I nok kan finde en løsning alligevel. :) TiP! Jeg valgte bevidst at udelade "fyld" og frosting/creme i denne opskrift, men hvis du kan lide rosiner, valnødder eller andre godter i din gulerodskage, er det jo tilladt at eksperimentere! Det er kun fantasien, der sætter grænser! Jeg håber, at denne juleinspirerede gulerodskagekage vil bringe duften af den dejligste tid på året ind i dit hjem og fylde det med varme og glæde til dig og dem, du holder af! |
|
Opskriften er vist 4841 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (25 stemmer) |
|
Kommentarer L - 2016-11-30 15:15:06 Kagen er sort og ikke færdig bagt😩 Martin - 2015-12-06 09:46:00 Det er den bedste gulerodskage der findes! Passer godt til kaffen eller teen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne