Græskar gnocchi
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Fantasiven Indsendt : Red : |
|
|
tænd ovnen på 200 grader (forvarm). Vask græskarret grundigt og rens det for indmad. Skær i fingerbrede skiver og læg på bagepapir på bagepladen. Drys med salt og bag i 30 minutter.
Blend græskarret. Hvis der er brugt hokkaido kan skrællen blendes med. Hvis du ikke har en blender, kan det godt røres tilstrækkelig blødt med en gaffel eller et stift piskeris. Lad det køle lidt ned, så det kan håndteres, men det må ikke være koldt. Bland med mel og æg, samt salt og muskat. Det skal stadig være ”slimet”. Hvis der kommer for meget mel i bliver de alt for hårde. Put dejen i en sprøjtepose med et relativt stort hul (brug evt. en frysepose og klip hjørnet af) Kog vand i en stor gryde og tilsæt rigelig salt. Det skal ikke bulderkoge. Klem dejen ud i små pølser direkte i vandet og rør forsigtigt en enkelt gang, så de ikke sætter sig fast i bunden. Tag dem forsigtigt op med en hulske, når de flyder op til overfladen. De må ikke sies ud som pasta, så går de i stykker. Det tager omkring 5 minutter afhængig af størrelsen før de flyder. Varm smørret op på en stor pande og steg gnocchierne gyldne. Krydr peber og timian. Tips: Hvis du gerne vil spare på fedtet kan de sagtens spises uden at blive stegt. Der kan også sagtens bruges andre typer græskar end hokkaido, men så skal græskarret skrælles! |
|
Opskriften er vist 5210 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne