Gullaschsuppe med hakket oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnede Indsendt af : Mau Indsendt : Red : |
|
|
Rist oksekød og karry i en gryde med olie og tilsæt finthakket løg og kartoffeltern.
Steg under omrøring et par min. Tilsæt tomater, tomatpure, paprika og bouillon. Lad det simre 30 - 40 min. Tilsæt knust hvidløg og kommen (eller chili). Smag til med salt og peber. Server suppen rygende varm, evt. med brød til. Tips: Pr. Pers. 1908kj / 454kcal. Protein: 33 g. Fedt: 13 g. Kulhydrat: 52 g. Fibre: 8 g. |
|
Opskriften er vist 14072 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Carina - 2017-12-13 08:54:47 Smager fuldstændig fantastisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne