Gullaschsuppe med hakket oksekød

Gullaschsuppe med hakket oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnede

Indsendt af : Mau

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hakket oksekød 5-8%
1-2 tsk.karry
1 spsk.olie
2 løg
500 g.kartofler
2 peberfrugter
1 ds.hakkede tomater
140 g.konc. Tomatpure
1 spsk.paprika
1.5 l.bouillon
1-2 fedhvidløg
2 tsk.kommen eller 1 - 2 chili pulver, alt efter smag
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Rist oksekød og karry i en gryde med olie og tilsæt finthakket løg og kartoffeltern.
Steg under omrøring et par min.
Tilsæt tomater, tomatpure, paprika og bouillon.
Lad det simre 30 - 40 min.

Tilsæt knust hvidløg og kommen (eller chili).
Smag til med salt og peber.
Server suppen rygende varm, evt. med brød til.


Tips:

Pr. Pers. 1908kj / 454kcal. Protein: 33 g. Fedt: 13 g. Kulhydrat: 52 g. Fibre: 8 g.






karakterer:
Opskriften er vist 14072 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-12-13 08:54:47
Smager fuldstændig fantastisk.