mathildes chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : ljo Indsendt : Red : |
|
|
smelt smør pisk æg og sukker luftigt bland det tørre og kom det i æggesnapsen sammen med smør og mælk og rør til en jævn dej.
kom dejen i en ca. 30x40 cm bradepande bages ved 175 gr i 30-35 min glasur: smelt smør kom vand/kaffe i lad det køle af. Rør flormelis kakao og vaniljesukker i og smør det på kagen. pynt evt. med kokos nødder eller smarties. |
|
Opskriften er vist 5624 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne