Omelet med ost champignon og porrer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt af : coco66 Indsendt : Red : |
|
|
Champignon skæres i kvarte, porrer i ringe, og svitses sammen på en pande.
Pisk æg og fløde og fordel massen på to pander. Steg ved svag varme. Når omeletterne er næsten færdige, rives parmesan over, og revet ost fordeles med rund hånd på omeletterne. Når osten er smeltet, tages omeletterne af - champignon og porreblandingen lægges på halvdelen af hver, og purløg klippes over fyldet. Halvdelen af hver omelet vendes over fyldet, og der drysses med salt og peber. Serveres evt med ristede brunchpølser, bacon og halve ristede cherrytomater. |
|
Opskriften er vist 6058 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne