Pandekager med rom

Pandekager med rom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet!

Indsendt af : Nidhug

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
225 g.hvedemel
4 dl.sødmælk (smager bare bedst)
3 store æg
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
1 spsk.kanel (valgfrit)
2 spsk.god rom (efter smag)
2 spsk.smeltet smør eller olie
 
 Tilbehør:
 Syltetøj, sukker, Nutella, bananer, is, nødder, hvad end din fantasi kan finde på
 
Opskrift:
Det hele, på nær mælken, fedtstoffet og melet, røres sammen i en skål.
En enkelt dl. af mælken røres i efterfølgende.
Melet sies ned i dejen, og herefter røres der rundt igen.
Resten af mælken tilføres stille og roligt, imens der røres rundt.
Til sidst olien/smørret!

Herefter sættes dejen i køleskabet, minimum en halv time, men helst én til to timer.
Når du tager den ud for at bruge den, skal den have konsistens af en tyk koldskål. Lidt ekstra mælk kan eventuelt bruges til at tynde dejen med, hvis nødvendigt.

SÅ er det frem med en god pande, og lidt fedt fedtstof.
Steg pandekagerne til de slipper, vend dem med en paletkniv og steg dem ganske let på den anden side.
(Til min pande, passer det med et decilitermål dej pr. pandekage)
Når en pandekage er færdig, lægges den mellem to tallerkener.
Når dejen er brugt, har du en lækker lille stak mellem tallerkenerne.

Nyd med valgfrit fyld





karakterer:
Opskriften er vist 4739 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu