Pandekager med rom
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet! Indsendt af : Nidhug Indsendt : Red : |
|
|
Det hele, på nær mælken, fedtstoffet og melet, røres sammen i en skål.
En enkelt dl. af mælken røres i efterfølgende. Melet sies ned i dejen, og herefter røres der rundt igen. Resten af mælken tilføres stille og roligt, imens der røres rundt. Til sidst olien/smørret! Herefter sættes dejen i køleskabet, minimum en halv time, men helst én til to timer. Når du tager den ud for at bruge den, skal den have konsistens af en tyk koldskål. Lidt ekstra mælk kan eventuelt bruges til at tynde dejen med, hvis nødvendigt. SÅ er det frem med en god pande, og lidt fedt fedtstof. Steg pandekagerne til de slipper, vend dem med en paletkniv og steg dem ganske let på den anden side. (Til min pande, passer det med et decilitermål dej pr. pandekage) Når en pandekage er færdig, lægges den mellem to tallerkener. Når dejen er brugt, har du en lækker lille stak mellem tallerkenerne. Nyd med valgfrit fyld |
|
Opskriften er vist 4739 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne