Bløde og luftige pandekager
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Nikolaj Dalsgaard Indsendt : Red : |
|
|
Først tilsættes æg, derefter mel, derefter mælk og til sidst sukker og vaniljesukker.
Steges ved middelhøj varme på stegepande. Har leget nogen gange med blandinger for at finde den perfekte smag og konsistens samt luftighed. |
|
Opskriften er vist 5583 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne