Røget tunfisk med Kaperscreme
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Smelt smørret i en tykbundet gryde, kom gulerødderne i sammen med lidt vand, citronskiver og salt, damp dem møre i 2 - 3 minutter.
Pisk creme fraiche stiv og smag til med salt, peber og kapers. Anret på 4 tallerkner den røgede tunfisk, sammen med de varme gulerødder og kaperscremen. |
|
Opskriften er vist 14164 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne