Chokoladekage 36
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : Vides ikke Indsendt af : Katrine Ibsen Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker med håndmixer eller køkkenmaskine i 3 min.
Tilsæt æg og rør igen. Bland mel med de øvrige tørre ingredienser og rør det i kagen. Tilsæt mælken. Kom dejen i en mellem bradepande med bagepapir og evt. drys lidt sukker på den så den får en sprød top. Bag kagen miderst i ovnen ved 180° varmluft i 35 - 40 min. Afkøles på en rist og nydes derefter med eller uden glasur. |
|
Opskriften er vist 3263 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne