Rabarbermuffins
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Line&Anders Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forvarm ovnen til 200 grader
Pisk blødt smør og sukker Tilsæt et æg ad gangen. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i. Vend rabarberne i små stykker sammen med 2 spsk. sukker. Vend rabarberne i dejen. Fordel dejen i forme og bag dem i ca. 20-25 minutter (hold jævnligt øje med dem). |
|
Opskriften er vist 91067 gange,
og udskrevet 1221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2024-06-30 12:45:13 Skønne skønne kager de 2 sps sukker til taberne har jeg byttet ud farin 😋 og gerne 300 g rabarber Britta Hansen - 2024-04-16 14:18:44 Jeg har prøvet blande 2 mosede bananer i. Mums, det kan anbefales Astrid, Esbjerg - 2018-07-28 18:29:48 I stedet for strimler bruger jeg stykker og pynter med hakkede mandler. Spises evt. med cremefraiche eller flødeskum til. Bjarne Nielsen - 2016-03-12 13:18:50 Super lækker muffins, næste gang vil jeg bruge 5 dl. rabarber. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne