Efterårets æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Siw Pedersen Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og smør røres grundigt.
Revet citron skræl røres i. Æggene røres i et ad gangen. Vaniljesukker, finthakkede mandler, bagepulver og mel blandes. Blandingen røres i sammen med mælken og det hele røres grundigt. Smør en springform (26 cm) og hæld dejen i. Kagen pyntes med æblebåde, som trykkes let ned i dejen. Drys æblerne med sukker og kanel Bag kagen ved 200 grader C. i 30 min. - check om kagen er bagt, inden den tages ud af ovnen. Dryp kagen med citronsaft. Æblerne pensles med smeltet smør. Åben springformen og lad kagen køle af. Serveres lun med cremefraiche eller flødeskum. |
|
Opskriften er vist 4280 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne