Pariserbøf af bisson
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm stegepanden op og rist brødet på den ene side ved ikke for stærk varme. Tag brødet af panden.
Form bøffen på den uristede side af brødet. Steg bøffen 4-5 minutter i smør og drys med salt og peber. Server bøffen med hakket løg, kapers, reven peberrod, hakkede rødbeder, pickles og en rå æggeblomme. Server en skål grøn salat til pariserbøfferne. |
|
Opskriften er vist 11375 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne