Faseret hvidkål
Indsendt af : Lise Indsendt : |
Fotograf: Lise |
|
Fars:
Rør det hakkede kød med alle ingredienser. Tilsæt fløde lidt efter lidt. Og lad farsen hvile mindst ½ time. Udhul de to halve hvidkålshoveder så der er ca. 2 cm kant. Læg kålen i et smurt fad. Hak det tiloversblevne hvidkål og læg i bunden af fadet. Læg de to halvdele af hvidkål på og kom farsen i. Tilsæt smørklatter. Bag hvidkålet i ovnen i ca. 1 time ved 200 grader. Kan serveres med en sovs lavet af kålvandet og mælk. Spises evt. med flutes eller rugbrød. |
|
Opskriften er vist 14981 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lise - 2015-11-04 07:13:43 Lav en lys sovs og lad den bage med i retten den sidste 1/2 time. Et tips jeg fik fra en veninde. God ide. Lise - 2015-10-31 06:48:04 En fb' ven skrev sådan: Jamen det var så de fantastiske "farserede hvidkål" som jo egentlig er fyldt hvidkål. De sidste 30 min af stegetiden hældte jeg hvid sovs i bunden til det snittede hvidkål. Jeg har serveret med kartoffel og gremolta Det med sovsen synes jeg lyder fint. Det vil jeg prøve en anden gang. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne