Røget tunfisk Fuccacia burger med gedeost og oliven
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Rør gedeosten med finthakket basilikum og del det i 4 portioner, pak tunfisken omkring gedeosten, varm det hurtigt på en varm pande med smør og olie, bare lige til fisken og osten er lun. Læg bollerne i ovnen og lun dem, skær bollerne igennem og smør dem med tapenade. Anret fisken i bollerne med skyllet salat og de soltørrede tomater skåret i strimler og næsten fri for olie.
|
|
Opskriften er vist 7880 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne