Krydderkage med hyldebær
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Fryseegnet : Nej Indsendt af : Liselotte Ring Indsendt : Red : |
|
|
Riv marcipanen og pisk den sammen med æggene til en hvid masse. Olien hældes i den hvide masse, mens der piskes videre. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør let. Til sidst tilsættes hyldebærrene, som vendes forsigtigt i dejen. Bages ved 200 grader i ca. 25 min.
|
|
Opskriften er vist 4615 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-09-09 10:02:27 Friske hyldebær indeholder blåsyre, som kan fjernes ved kogning i minimum 20 min |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne