Nøddemarengs lagkage
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Rør fedtstof med sukker. Æggeblommer røres i, een ad gangen. Mel og bagepulver blandes og røres i dejen, skiftevis med mælk. Fordel dejen i en bradepande, 30 x 50 cm, beklædt med bagepapir. Marengs: Æggehviderne piskes meget stive. Sukker og Vanillesukker piskesi. Vend de hakkede nødder i og fordel marengsen ovenpå den ubagte dej. Bages ved 175 g i ca 25 min. Fyld: Fløden piskes meget stiv. Creme fraiche, Vanillesukker, limesaft og -skal vendes i fløden. Skær kagebunden 2 lige store dele. Læg dem ovenpå hindanden med cremefyldet i midten. |
|
Opskriften er vist 7445 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne