Nøddemarengs lagkage

Nøddemarengs lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
250 g.flydende fedtstof fx becel
150 g.sukker
4 æggeblommer
200 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
2 dl.mælk
 
 Marengs:
4 æggehvider
250 g.sukker
2 tsk.Vanillesukker
200 g.hak hasselnødder
 
 Fyld:
5 dl.fløde
3 dl.creme fraiche
1 spsk.Vanillesukker
3 spsk.flormelis
1 lime revet skal og saft
 
Opskrift:
Bund:
Rør fedtstof med sukker. Æggeblommer røres i, een ad gangen. Mel og bagepulver blandes og røres i dejen, skiftevis med mælk. Fordel dejen i en bradepande, 30 x 50 cm, beklædt med bagepapir.


Marengs:
Æggehviderne piskes meget stive. Sukker og Vanillesukker piskesi.
Vend de hakkede nødder i og fordel marengsen ovenpå den ubagte dej.
Bages ved 175 g i ca 25 min.


Fyld:
Fløden piskes meget stiv. Creme fraiche, Vanillesukker, limesaft og -skal vendes i fløden.
Skær kagebunden 2 lige store dele. Læg dem ovenpå hindanden med cremefyldet i midten.





karakterer:
Opskriften er vist 7445 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu