Svenske løg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : |
|
|
Pil løgene og skær dem ud i hele ringe.
Smelt smørret i en pande og steg løgene i en ca. 20 minutter. Drys lidt sukker og salt over løgene i starten af stegningen for at gøre dem ekstra bløde. Efter stegning sættes løgene i køleskab i en skål lukket med folie og lades til at trække i to døgn. Derefter kan de svenske løg bruges som en unik snack. |
|
Opskriften er vist 4230 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne