Nem Tzaziki
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Malene Indsendt : Red : |
Fotograf: Malene |
|
Riv agurken groft.
Kom agurken i et rent viskestykke og klem så meget vand ud som muligt. Hak hvidløget eller brug en hvidløgspresser. Bland alle ingredienserne sammen. Brug græsk yoghurt efter præference. Jeg bruger 2,5 dl, da jeg gerne vil have mange agurker i. De fleste opskrifter anbefaler noget mere, op til 5 dl, og så rækker tzatzikien en del længere. Smag til med salt og evt. peber. Server fx til pitabrød og falafel. |
|
Opskriften er vist 20275 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne