Hindbær Fromage i glas
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : ikke fryseegnet. Indsendt af : Esra Indsendt : Red : |
|
|
Pure:
Bær, sukker og den flækkede vaniljestang koges op. Pureen simre i Ca. 10 min. pureen afkøles inden brug. Evt. si kernerne fra. Fromage: Husblasen lægges i blød i koldt vand. Fløden piskes let og blandes med 2/3 af pureen. Husblasen smeltes over vandbad og kommer det i 1/3 af pureen. Derefter vendes pureen i fløden. anret i skåle. kom evt. hvid chokoladespåner og frysetørret hindbær. |
|
Opskriften er vist 3585 gange,
og udskrevet 58 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne