Røget tunfisk med bagt kartoffel og stenbiderrogn
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Rør creme fraichen med rødløg og purløg, smag til med salt og peber, skær et kryds i de bagte rygende varme kartofler, tryk dem op og fyld dem med creme fraiche, top op med stenbiderrogn og røget tunfisk.
|
|
Opskriften er vist 9052 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne