Dumleis
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Charlotte Indsendt : |
|
|
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker til *æggesnaps.
Hak dumlen og vend i æggesnapsen. Pisk fløden til flødeskum, men ikke alt for stift. Vend flødeskummet i æggesnapsen. Held nu isen i en form og frys isen i mindst timer. *Æggesnaps er en tyk, luftig og cremet masse som er pisket næsten helt hvidt. ** Man kan også vælge at putte noget andet i end daim, fx hakket chokolade eller daim. |
|
Opskriften er vist 2438 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2015-11-13 19:28:18 Dumlene, bliver meget hårde, man kan også smelte dem over vandbad og bland det i æggesnapsen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne