Dumleis

Dumleis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Stk

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Charlotte

Indsendt :     

Ingredienser:
5 dl.Piskefløde
1.5 spsk.Vaniljesukker
1 dl.Sukker
4 Æggeblommer, past.
1 PoseDumle
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker til *æggesnaps.
Hak dumlen og vend i æggesnapsen.
Pisk fløden til flødeskum, men ikke alt for stift.
Vend flødeskummet i æggesnapsen.
Held nu isen i en form og frys isen i mindst timer.


*Æggesnaps er en tyk, luftig og cremet masse som er pisket næsten helt hvidt.

** Man kan også vælge at putte noget andet i end daim, fx hakket chokolade eller daim.





karakterer:
Opskriften er vist 2438 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-11-13 19:28:18
Dumlene, bliver meget hårde, man kan også smelte dem over vandbad og bland det i æggesnapsen.