Oksehaleragout med syltede agurker

Oksehaleragout med syltede agurker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksehale

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Jørn Gohr Lauridsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.oksehaler
2 spsk.smør eller margarine
 salt
 paprika
5 dl.vand
3 gulerødder
100 g.champignon
4 hvide peberkorn
1 laurbærblad
1 dl.syltede agurker i terninger
 persille
 
 Kartoffelmos
 
Opskrift:
Brun kødet i fedtstof og krydr med salt og paprika. Spæd med kogende vand og lad kødet småkoge under låg i 3 timer.

Skær champignoner og gulerødder i skiver og brun dem og tilsæt dem efter 2 timer sammen med peberkorn og laurbærblad.

Når kødet er næsten færdigt, tilsættes de syltede agurker.

Smag til og server retten i gryden drysset med persille. Kødet skal være så mørt, at det næsten falder fra benene.

Server kartoffelmos til.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Oksehaleragout

karakterer:
Opskriften er vist 7500 gange,
og udskrevet 118 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu