Oksehaleragout med syltede agurker
Hovedingrediens : Oksekød - Oksehale Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Jørn Gohr Lauridsen Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet i fedtstof og krydr med salt og paprika. Spæd med kogende vand og lad kødet småkoge under låg i 3 timer.
Skær champignoner og gulerødder i skiver og brun dem og tilsæt dem efter 2 timer sammen med peberkorn og laurbærblad. Når kødet er næsten færdigt, tilsættes de syltede agurker. Smag til og server retten i gryden drysset med persille. Kødet skal være så mørt, at det næsten falder fra benene. Server kartoffelmos til. |
|
Opskriften er vist 7500 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne