Tofudeller
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Line Indsendt : Red : |
|
|
Skær tofuen ud i små terne og blend det i en skål til der er helt fint.
Riv halvdelen af gulerødderne og kartoflerne, på den fine side af et rivejern og pres alt væsken ud af det før du putter det i skålen. Der efter riv resten på den grove side og put det i skålen. Der efter fin hak champignon, rød peber frugt og løg og put det i skålen. Rør godt rundt i skålen. Der efter pres hvidløget i og smag til med krydderier. Tilføj 2 spsk. Og lidt mel, indtil ’’farsen’’ hænger sammen. Form det med en ske i hånden og put det på en var pande med olie på. Jo flader de er jo mere sprøde bliver de. |
|
Opskriften er vist 4133 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2015-10-01 12:34:39 RETTEN GIVER 8 DELLER!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne