Koteletter i fad med Karrysovs
Indsendt af : Lise Indsendt : Red : |
Fotograf: Lise |
|
Vend koteletterne i en blanding af karry, salt og peber. Steg dem så på panden og læg dem i et ovnfast fad.
Hæld saften fra ananas og championens og gem den. Steg ananas til de er let gyldne på panden og fordel dem over koteletterne. Rist champignons på panden og fordel over. Kom en klat smør på panden og brænd en skefuld karry af. Så koges panden af med saften, herefter tilsættes fløden og bouillonterningen og saucen jævnes om nødvendigt og hældes ved koteletterne. stilles i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 40-50 minutter. |
|
Opskriften er vist 19080 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne