Koteletter i fad med Karrysovs

Koteletter i fad med Karrysovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lise

Indsendt :      Red :
Koteletter i fad med Karrysovs, billede 4 Koteletter i fad med Karrysovs, billede 1 Koteletter i fad med Karrysovs, billede 2 Koteletter i fad med Karrysovs, billede 3
Fotograf: Lise  

Ingredienser:
4 pæne store svinekoteletter
1 ds.ananas. konservede
1 glaschampignon
2.5 dl.piskefløde
1 bouillonterning
 Karry
 Salt
 Peber
 
 Jævning:
 Maizena majsstivelse
 
 Tilbehør:
7 dl.Vand
4 dl.Ris
1 tsk.Salt
 
Opskrift:
Vend koteletterne i en blanding af karry, salt og peber. Steg dem så på panden og læg dem i et ovnfast fad.

Hæld saften fra ananas og championens og gem den. Steg ananas til de er let gyldne på panden og fordel dem over koteletterne. Rist champignons på panden og fordel over.

Kom en klat smør på panden og brænd en skefuld karry af. Så koges panden af med saften, herefter tilsættes fløden og bouillonterningen og saucen jævnes om nødvendigt og hældes ved koteletterne.

stilles i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 40-50 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 19080 gange,
og udskrevet 257 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu