Farserede kyllingelår
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær underlåret/trommestikkerne af og udben dem, dette kød skal bruges til farsen.
Ligeledes udbenes overlåret, dette skal være i et stykke. Ben og afpuds brunes i en lille gryde og koges med vand til en kraftig sky, denne monteres med en balsamicoglase inden servering. Kyllingekødet fra underlåret blendes med salt peber og fløde til homogen masse, røres med hakkede peberfrugt og oliven. Farsen lægges på kødsiden af overlåret. Jordskokkerne skrælles og skæres i tynde skiver, lægges på et smurt stykkes stanniol, herpå lægges kyllingen med farsen nedad. Sættes i ovnen ved 225 grader c i ca. 50 minutter alm. ovn. De yderste pæne blade af rosenkålen tages af og gemmes til serveringen. Resten af rosenkålen koges møre sammen med skrællede bagekartofler skåret i grove tern. Vandet hældes fra og rosenkål og kartofler moses til en grov mos, tilsættes smør og smages til med salt og peber. Serveres med en salat af de pæneste rosenkålblade og strimlet peberfrugt, stænket med en olie/eddike dressing. |
|
Opskriften er vist 11989 gange,
og udskrevet 62 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne