Farserede kyllingelår

Farserede kyllingelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Farserede kyllingelår, billede 4 Farserede kyllingelår, billede 1 Farserede kyllingelår, billede 2 Farserede kyllingelår, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 hele kyllingelår med rygben
 
 Fars:
0.25 rød peber
6 sorte oliven uden sten
0.5 dl.piskefløde
1 tsk.Herbes provance
 Salt
 Peber
 
200 g.jordskokker
 
 Mos:
400 g.rosenkål
500 g.bagekartofler
25 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær underlåret/trommestikkerne af og udben dem, dette kød skal bruges til farsen.
Ligeledes udbenes overlåret, dette skal være i et stykke.

Ben og afpuds brunes i en lille gryde og koges med vand til en kraftig sky, denne monteres med en balsamicoglase inden servering.


Kyllingekødet fra underlåret blendes med salt peber og fløde til homogen masse, røres med hakkede peberfrugt og oliven.
Farsen lægges på kødsiden af overlåret.

Jordskokkerne skrælles og skæres i tynde skiver, lægges på et smurt stykkes stanniol, herpå lægges kyllingen med farsen nedad.
Sættes i ovnen ved 225 grader c i ca. 50 minutter alm. ovn.


De yderste pæne blade af rosenkålen tages af og gemmes til serveringen.

Resten af rosenkålen koges møre sammen med skrællede bagekartofler skåret i grove tern. Vandet hældes fra og rosenkål og kartofler moses til en grov mos, tilsættes smør og smages til med salt og peber.

Serveres med en salat af de pæneste rosenkålblade og strimlet peberfrugt, stænket med en olie/eddike dressing.





karakterer:
Opskriften er vist 12112 gange,
og udskrevet 64 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu