Lammeskank i karry
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeskank Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet brunes på alle sider i en gryde i smør.
Alle grønsager skæres i tern på nær chilipeber og kommes i gryden ristes let med, chilipeberen kommes i hel og kan tages op når retten er tilstrækkelig stærk. Drysses med karry, salt og peber. Vand tilsættes, og retten småkoger under låg ca. 3 time til kødet er mørt. Kødet tages op, og holdes varm på en tallerken. Sovsen sigtes over i en anden gryde, grønsagerne kasseres, sovsen jævnes med en smørbolle. Jævnes og smages til med salt og peber. Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 11222 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne