Nøddekaramelsovs til is
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sukkeret sættes over varmen.
Når det begynder at smelte tilsættes nødderne, og det hele varmes godt igennem til sukkeret er smeltet og sukkeret begynder at karamelisere.
Så tilsætes portvin og flækket vanillestang og det småkoger til en sirupsagtig konsistens, og det tages nu af varmen og køler af. Bliver konsistensen for stift kan der tilsættes yderligere portvin. Kan bla. serveres til is. Tips: Husk at karamelsovsen bliver fastere når den afkøler, så den skal ikke have "færdig" konsistens når den tages af varmen. |
|
Opskriften er vist 3013 gange,
og udskrevet 44 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne