Sæ Sovs
Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Alexander Indsendt : Red : |
|
|
Først hæld den flydende margarine på en pande eller gryde så lad det koge så hæld fløden i rør den sammen med margarinen
så hæld forsigtigt din marinade i lad det koge lidt så tilsæt krydderrier F.eks. Salt pepper hvidløgs salt og karry Lad det koge lidt rør det godt og grundigt igennem smag Evt for krydderier efter det nyd din sovs |
|
Opskriften er vist 2353 gange,
og udskrevet 41 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Alexander - 2015-09-30 19:06:05 hej jeg har nu lavet denne sovs ved et uheld men den blev en succes alligevel den er lækker med nogen maste mørbrad filetter de er lidt sød i det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne