Luksus proteinpandekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : MayaCB Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blend banan og æg - evt. med stavblender.
Tilsæt alt undtagen chokolade og blend godt. Hvis dejen føles for tyk, kan mere mælk tilsættes. Tilsæt chokolade og rør rundt. Steg pandekagerne ved svag varme i olie og pynt ved servering evt. med skyr og nødder. Tips: Proteinpulver kan erstattes med havregryn og omvendt. Derudover kan man tilsætte 2 tsk. chiafrø i dejen, hvis man har lyst. |
Nem protein pandekager opskriftDenne opskrift på protein pandekager er til dig, som ønsker et højere proteinindtag per dag enten pga kostplan eller i forbindelse med træning. Hvis du har en sød tand, vil denne opskrift helt sikkert falde i god smag. Top dine protein pandekager med eksempelvis mandelsmør, sukkerfri sirup eller friske bær.Pandekager kan sagtens bages, så de er nærende og muskelopbyggende. Disse hjemmelavet protein pandekager indeholder proteinpulver, som kan købes i de fleste supermarkeder, helsebutikker og online. Tilsæt din favorit proteinpulver og hav de lækreste pandekager klar til morgenmad, frokost eller som mellemmåltid. Hvad er proteinpulver?Proteinpulver er et kosttilskud, som anvendes i forbindelse med opbygning af muskler. Når du træner i fitnesscentret, har musklerne brug for protein, for at kunne vokse og blive større. Hvis du ikke får dækket dit daglige proteinbehov, kan det være nødvendigt at supplere med et kosttilskud. Det mest kendte proteinpulver er valleproteinpulver, men der findes også andre typer af protein, såsom ris-, soja- og kaseinproteinpulver.Er du lækkersulten efter traditionelle pandekager? Så prøv opskriften på gammeldags pandekager. FAQHvordan laver man protein pandekager?Kom alle ingredienserne i en blender og blend til en ensartet masse. Varm kokosolie på en pande og hæld lidt dej på panden, når den er blevet varm. Bag protein pandekagerne på begge sider, indtil de er gyldne. |
Opskriften er vist 22174 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne