Paprikaret
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Mutti Indsendt : Red : |
|
|
Puds mørbraderne for sener og andet. Snit afpudset i små stykker. Kog afpudset i en gryde med vand, så det dækker kødet med 1-2 cm, i 30 min. Fortsæt med opskriften neden for imens det koger. Si væden fra afpudset, når det er færdigt og stil det til side.
Drys svine mørbraderne med salt, peber og paprika og stil dem på køl til de skal steges. Snit løg, hvidløg og peberfrugter. Steg hvidløg og løgene til de er bløde (pas på hvidløget ikke bliver brændt - læg dem gerne på panden lige inden løgene er færdige). Hæld det over i gryden. Steg bacontern, champignon og cocktailpølser. Læg bacontern og champignon i gryden og sæt cocktailpølserne til side til gryderetten er samlet (så de ikke springer). Kom de øvrige ingredienser op i gryden. Fyld en dåse fra de flåede tomater med vand og hæld det på og bring indholdet til kogepunktet. Skru ned og lad det simre stille og roligt imens mørbraderne steges 10 min på hver side på en pande. Skær mørbraderne i 1 cm tykke skriver og kom dem og cocktailpølserne op i gryden. Hæld afkoget fra svinemørbraderne på panden, kog op og hæld det op i gryden. Lad det hele simere lidt og smag evt. til med salt og peber. Er sovsen for tyk, kan den justeres med lidt kogt vand. Er den for tynd, kan den justeres med en smørbolle. |
|
Opskriften er vist 4709 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne