Faseret blomkål
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Fryseegnet : Nej Indsendt af : Lise Indsendt : Red : |
Fotograf: Lise |
|
Blomkålen gøres i stand og koges let. Køler af. Bacon flettes på et stort stykke bagepapir.
Farsen røres sammen og hviler en ½ time. Smør nu farsen oven på bacon det flettede bacon. Læg forsigtigt blomkål på med stokken opad mod lukningen. Klem bagepapiret om kålen så farsen hænger fast. Vend det hele i et ildfast fad så stokken vender nedad. Sørg samtidig for at trække bagepapiret af, uden at farsen går i stykker. Bag i varmluftsovn ved 175 g i ca en time. Kan serveres med kartofler og bearnæsesovs. |
|
Opskriften er vist 20794 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Jens Andersen - 2020-12-03 18:13:25 Kyllingefars er også meget velegnet. Det giver også en god smag med grønne og, eller gule bønner lagt i mønster oven på bacon anonym - 2015-10-15 10:07:52 Den her ret vil mine børn elske, det kan da kun smage godt, og så ser det rigtig flot ud. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne