Faseret blomkål

Faseret blomkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Fire person

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Lise

Indsendt :      Red :
Faseret blomkål, billede 4 Faseret blomkål, billede 1 Faseret blomkål, billede 2 Faseret blomkål, billede 3
Fotograf: Lise  

Ingredienser:
1 mellemstort blomkål koges 5 min.
2 pk.bacon flettes
 
 Fars:
5-600 g.svine/kalve/oksekød – gerne lidt af det hele
1 fintsnittet løg
2 æg
1 spsk.hvedemel
 Salt
 peber
1-2 dl.fløde
 
Opskrift:
Blomkålen gøres i stand og koges let. Køler af. Bacon flettes på et stort stykke bagepapir.
Farsen røres sammen og hviler en ½ time.
Smør nu farsen oven på bacon det flettede bacon.
Læg forsigtigt blomkål på med stokken opad mod lukningen.
Klem bagepapiret om kålen så farsen hænger fast.
Vend det hele i et ildfast fad så stokken vender nedad. Sørg samtidig for at trække bagepapiret af, uden at farsen går i stykker.
Bag i varmluftsovn ved 175 g i ca en time.
Kan serveres med kartofler og bearnæsesovs.





karakterer:
Opskriften er vist 20794 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-12-03 18:13:25
Kyllingefars er også meget velegnet. Det giver også en god smag med grønne og, eller gule bønner lagt i mønster oven på bacon

  -   2015-10-15 10:07:52
Den her ret vil mine børn elske, det kan da kun smage godt, og så ser det rigtig flot ud.