Eugenes bolognese
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ja Indsendt af : Jon Lykke Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg og hvidløg og svits begge dele i 2 spsk. rapsolie. Skær bacon små stykker og tilsæt det med hakket oksekød, og svits det til der ikke er flere sammenhængende klumper af kød. Mens kødet brunes, tilsættes salt, chilisauce og krydderier efter behov. Hak tomaterne groft og tilsæt dem med konservesprodukter. Lad retten koge ved lav varme, i minimum 30 minutter. Kog pastaen er ”al dente” (lidt bid i, uden smag af mel) og server pastaen, med rigeligt bolognese.
Bon appetit |
|
Opskriften er vist 2245 gange,
og udskrevet 55 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne