Espresso småkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk flormelis, sukker, vaniljesukker og æg sammen.
Tilsæt kaffe og rør rundt.
Tilsæt mel og rør det hele sammen til en smidig dej. Brug en ske til at anbringe dejen bageplade med bagepapir til 14 runde småkager. Bages i 8 minutter ved 220 grader C. alm. ovn Når de er kølet af, kan de dækkes med glasur, hvis man ønsker det. |
|
Opskriften er vist 3606 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-04-30 10:55:00 Som småkage synes jeg ikke kagen er god, den er for blød. Det ligner mere en lagkagebund, og ville sikkert fungere godt som små kager med flødeskum eller lagkagecreme. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne