Kanteral sovs

Kanteral sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryse egnet

Indsendt af : Helene P

Indsendt :     

Ingredienser:
40 g.smør
200 g.kantareller
2 dl.Verdi (hvidvin)
1 bouillon
2 dl.fløde
0.5 dl.hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
1) svampene sauteres i smørret.
2) tilsæt vinen og kog op
3) tilsæt fløde og bouillon kog få minutter
4) tag nogle svampe fra på en lille tellerken og blend de resterende i sovsen.
5) lav en jævning af melet og lidt vand. kom det i sovsen og bag den op.
6) smag til med salt og peber

7) de fratagede svampe bruges som pynt til dit kød.





karakterer:
Opskriften er vist 2670 gange,
og udskrevet 60 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu