Kanteral sovs
Fryseegnet : Ikke fryse egnet Indsendt af : Helene P Indsendt : |
|
|
1) svampene sauteres i smørret.
2) tilsæt vinen og kog op 3) tilsæt fløde og bouillon kog få minutter 4) tag nogle svampe fra på en lille tellerken og blend de resterende i sovsen. 5) lav en jævning af melet og lidt vand. kom det i sovsen og bag den op. 6) smag til med salt og peber 7) de fratagede svampe bruges som pynt til dit kød. |
|
Opskriften er vist 2670 gange,
og udskrevet 60 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne