Kartoffellasagne 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ukendt Indsendt af : Malene Indsendt : Red : |
Fotograf: Malene |
|
Hak løg og hvidløg.
Steg løg på panden i 5 minutter, tilsæt hvidløg og steg i yderligere 1 minut. Tilsæt farsen og steg til der ikke er mere rå fars tilbage. Kom tomat, tomatpure og vand på. Tilsæt eventuelt en oksebouillonterning. Kog i 10-20 minutter. Tilsæt salt, peber og basilikum, oregano og timian efter smag. Når lasagnen skal samles så vælg et lidt mindre men højere fad, hvis du har det. Spray med olie, hvis det ikke er et slip-let fad. Start med et tyndt lag sovs, lig derefter skiver af kartoffel på. Tykkelsen er valgfri eftersom kartoflen allerede er bagt. Efter kartoffellaget kommes sovs på igen og så nogle klatter med hytteost. Kom kartofler på i et lag igen. Sådan fortsætter man indtil der ikke er mere tilbage. Slut af med sovs og hytteost. Lasagnen skal bages i 30 minutter i ovnen ved omkring 175 grader. Der kan bruges varmluft, hvis man har brug for at lave flere lasagner samtidig. Det vigtigste er, at man holder øje med, at lasagnen ikke brænder på. Hvis den er ved at brænde på, så kom sølvpapir over den. Når lasagnen mangler cirka 5 minutter, kan man komme de tynde skiver bøfmozzarella ovenpå, så den lige når at smelte. Hvis man er mere til reven mozzarella, så kan man sagtens bruge det, men en bøfmozzarella til en flad femmer passer perfekt, når man skærer den i tynde skiver. Man kan gøre lasagnen sundere ved at komme reven gulerod eller fintsnittet porre i sovsen. Majs og peberfrugt er også gode i sovsen. Ærter kan også bruges. |
|
Opskriften er vist 17564 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne