Røget tunfisk og æggekage med creme fraiche og ost
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg med creme fraiche, salt og peber. Varm lidt olie i en tykbundet pande og steg løgene til de er gyldne, hæld æggemassen over sammen med den strimlede tunfisk, drys med revet ost til sidst. Lad æggekagen blive gylden i bunden, sæt så panden i en 180 grader varm ovn i 8 - 10 minutter. Server den godt lun.
Tomaterne skæres i skiver, lægges i et fad og drysses med purløg og løg. Stænkes med balsamicoeddike. Hertil serveres groft brød. |
|
Opskriften er vist 13805 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne