Karrysuppe med kokos og kylling
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Malene Indsendt : Red : |
|
|
Steg løg i smør på en pande ved middel varme i 5 minutter, eller til de er bløde og blanke.
Herefter tilsættes karry og kylling og steges i 3 minutter. Tilsæt så hvidløg og steg i 1 minut. Kom vand og bouillonterninger i og rør grundigt. Når det koger tilsættes ris og 2 spsk salt. Dette skal koge i den tid som er angivet på de ris du bruger. (Jeg brugte brune ris, med en kogetid på 30 minutter). Når risene er kogt (Tjek efter), så tilsættes gulerødder, ærter og peberfrugt sammen med kokosmælken og der skrues ned, så retten simrer i minimum 5 minutter. Hvis du ønsker, at dine grøntsager bliver blødere, så tilsæt dem eventuelt samtidig med risene. Smag til med salt og karry. Server retten med brød. |
|
Opskriften er vist 8686 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne