Verdens bedste brunsviger
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Mie Indsendt : Red : |
|
|
Lun mælken til den er fingervarm.
Hæld den i en skål og opløs gæret heri.
Tilsat sukker og salt.
Skær margarinen i tynde skiver og smuldr det i melet. Kom blandingen i mælken, og tilsæt ægget. rør og ælt dejen til den er blød og smidig Lad dejen hæve lunt til dobbeltstørrelse (ca. 30 minutter) Rul herefter dejen ud i en bradepande og lad den stå tildækket i 15 minutter, mens du laver fyld. Margarine og farin opvarmes i en gryde under oprørning til en ensartet masse. Prik huller i dejen, og hæld fyldet over dejen. Lad kagen stå og efterhæve i 15 minutter, mens ovn tændes på 220 grader alm. ovn. Kagen bages i 12-15 minutter. |
|
Opskriften er vist 9423 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne