Romersk ispunch - Punch a la romaine
Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
20 Be sukkersirup:
Sukker og vand koges op under omrøring til sukkeret er opløst, og koger herefter 1 minut med reven appelsinskal og tages herefter af varmen. Trækker til den er kold hvorefter sukkerlagen sigtes gennem et klæde. Sukkerlagen tilsættes, appelsin og citronsaft, rom og hvidvin hvorefter den køres på ismaskine. Italiensk marengs: Pisk æg og sukker til en sej masse. Umidelbart før ispunch er færdigrørt tilsættes den italienske marengs, den kan tilsættes i ismaskinen eller ismassen kan tages over i en skål og røres sammen her. køres igen på ismaskinen til den er fast og sættes så på frys for at hærde. Ispunchen tages ud af fryseren og røres op, kommes i sprøjtepose og sprøjtes ud i glas som har stået i fryseren, hvorefter de sættes tilbage på frost igen indtil servering. |
|
Opskriften er vist 4617 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne