Romersk ispunch - Punch a la romaine

Romersk ispunch - Punch a la romaine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Romersk ispunch - Punch a la romaine, billede 4 Romersk ispunch - Punch a la romaine, billede 1 Romersk ispunch - Punch a la romaine, billede 2 Romersk ispunch - Punch a la romaine, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 20 Be sukkersirup:
3 dl.vand
150 g.sukker
1 appelsin, skal heraf
 
1.5 dl.appelsinsaft
0.5 dl.citronsaft
0.5 dl.mørk rom
1.5 dl.hvidvin
 
 Italiensk marengs:
1.5 æggehvide, past.
40 g.flormelis
 
Opskrift:
20 Be sukkersirup:
Sukker og vand koges op under omrøring til sukkeret er opløst, og koger herefter 1 minut med reven appelsinskal og tages herefter af varmen. Trækker til den er kold hvorefter sukkerlagen sigtes gennem et klæde.

Sukkerlagen tilsættes, appelsin og citronsaft, rom og hvidvin hvorefter den køres på ismaskine.


Italiensk marengs:
Pisk æg og sukker til en sej masse.


Umidelbart før ispunch er færdigrørt tilsættes den italienske marengs, den kan tilsættes i ismaskinen eller ismassen kan tages over i en skål og røres sammen her. køres igen på ismaskinen til den er fast og sættes så på frys for at hærde.

Ispunchen tages ud af fryseren og røres op, kommes i sprøjtepose og sprøjtes ud i glas som har stået i fryseren, hvorefter de sættes tilbage på frost igen indtil servering.





karakterer:
Opskriften er vist 4617 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu