Gratinerede porrer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Porrerne renses skæres i ensartede stykker.
Skyl dem og kog dem 4-5 minutter i letsaltet vand.
Hæld vandet fra, lad porrerne dryppe godt af og læg dem i et smurt ovnfast fad. Bechemelsauce: Smørret smeltes i en gryde, melet røres i, mælken tilsættes lidt ad gangen under piskning. Tilsæt grofthakket løg og nellike, saucen koges herefter godt igennem. Saucen sigtes og smages til med salt og peber. Monters med æggeblommer (æggeblommer piskes i den ikke kogende sovs). Saucen hældes over porrerne. Drys med reven parmesan. Sæt fadet i ovnen ved 275 grader c. alm. ovn under grill i ca 5 minutter, det skal blot have lidt farve så hold godt øje med fadet. Serveres som en frokostret med kogt skinke i skiver og et godt brød til. |
|
Opskriften er vist 14800 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne