Citronkage med mandler
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
KAGE:
Smelt smørret. Pisk æg og sukker lyst og skuffende. Tilsæt det smeltede smør. Tilsæt mandler, mel, bagepulver, fløde og citron skal/saft. Rør dejen sammen, til den er ensartet og lind. Hæld dejen i en aflang form. Bag kagen i 1 time på 170 grader (almindelig ovn). GLASUR: Rør citron skal/saft sammen med en passende mængde flormelis, til glasuren har den ønskede konsistens. Fordel glasuren på den afkølede kage. |
|
Opskriften er vist 5467 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne