Svensk pølseret med pasta
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Malene Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pastaen koger efter anvisningen på pakningen.
Skær pølserne i 1-2 cm tykke skiver. Steg dem på panden til de er gyldne. Steg herefter de hakkede løg på panden til de er gennemsigtige. I en tykbundet gryde smeltes smør, og melet tilsættes, så en opbagning dannes. Lad opbagningen stege i et par minutter, og hæld derefter alt mælken over. Pisk dette sammen, indtil alle klumper er væk. Når klumperne er rørt ud, og sovsen begynder at tyknes tilsættes tomaterne og det hele koges op igen. Lad sovsen koge i 5-10 minutter, tilsæt herefter salt, peber og paprika. Kom løg og pølser i, rør grundigt rundt, og smag til med salt, peber og paprika. Serveres med kogt spaghetti og eventuelt fine ærter. |
|
Opskriften er vist 96541 gange,
og udskrevet 1049 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (52 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne