Gris på Italiensk - med kartofler
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Malene Indsendt : |
|
|
Start med at hakke løget og rive gulerødderne.
Herefter sættes kartoffelbådene (vendt i olie, salt og peber) i ovnen ved 200 grader almindelig ovn, så de er klar om cirka 45 minutter. I en stor tykbundet gryde steges baconet til det har den ønskede sprødhed. Fjern bacon fra gryden, og steg nu farsen i fedtet fra bacon. Når farsen er halvvejs stegt, tilføjes løget og karryen. Det hele steges til løgene er bløde. Nu tilsættes vandet fra aspargesdåsen (kan erstattes af cirka 1 dl vand, hvis man ikke kan lide asparges), tomatpuren, gulerødderne og vand (omkring 4 dl, eller den mængde der skal til for at dække kødet). Dette gives et opkog og simrer herefter i minimum 10 minutter under låg ved svag varme. Til sidst tilsættes friskost, asparges, salt og peber. Dette koges op. Når det koger tilsættes de frosne ærter og bacon, og retten er færdig, når ærterne er varme. Serveres med ovnkartofler og revet ost. Alternativt serveres med spaghetti. |
|
Opskriften er vist 6662 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne