Blomkålspizza
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Fryseegnet : Ukendt Indsendt af : Malene Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak eller riv blomkålen fint i en foodprocessor eller på den fine side af et rivejern kan bruges både frisk og optøet fra frost.
Kom blomkålen i et rent viskestykke, og klem så meget væske som muligt ud. Bland herefter blomkålen med de øvrige ingredienser, og mix det hele grundigt. Fordel dejen på en bradepande beklædt med bagepapir. Bag pizzabunden i ovnen uden fyld i 20 minutter eller indtil den bliver gyldenbrun. Bages ved 200 grader C. varmluft. Kom herefter dit ønskede fyld på pizzaen og bag med fyld, som en normal pizza. Tips: På billedet har vi brugt en tomatsauce revet ost champignon (125g) og skinkestrimler (100g) |
|
Opskriften er vist 11253 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne