Røget tunfisk med sauce, spinat og purløg
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Varm smørret i en rummelig pande, steg den revne spinat i smørret til den er blød, bland den strimlede røget tunfisk i, og lad fisken blive varm. Krydres med salt og peber.
Kom hvidvinen i en tykbundet gryde og lad det koge igennem, pisk den kolde smør i, og smag til med salt og peber, tilsæt purløg. Anret spinaten med fisken på 4 tallerkner, kom den varme sauce over, server straks. Hertil kan evt. serveres groft brød eller kogt jasminris til. |
|
Opskriften er vist 9377 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne