Fiskespid med skaldyr
Indsendt : |
|
|
Del filetterne midt igennem på langs.
Dryp dem med citronsaft og drys lidt salt på.
Lad dem trække hermed en halv times tid.
Drys lidt klippet dild på og rul filetterne sammen herom. Sæt dem på spiddene skiftevis med (kogte) rejer eller hummerhaler samt citron- eller limeskiver. Pensl med olie og grill dem 10-15 minutter, mens de jævnligt vendes. Sørg for at de ikke er alt for tæt ved grill-elementet, så de steger sig tørre. Server med tomat- eller krydderurte dressing. |
|
Opskriften er vist 1825 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne