Sunde minipizzaer med skyr
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Elisabeth Indsendt : Red : |
|
|
Jeg anbefaler at dele målene op i to, og lave dejen i to skåle - så er den lettere at ælte.
Gæren røres ud i vandet. Olie, skyr, gulerødder og salt blandes i. melet tilsættes lidt efter lidt sammen med havregrynen og æltes godt. Når dejen er glat, smidig og ikke klistret, deles den i 2 lige store klumper og hæver i 30 minutter. Mel strøes ud på bordet og dejen formes som en lang pølse. Af denne formes små boller i hånden som lægges på bagepladen. Jeg fordelte 9 på hver plade og fik 27 af dejen. Tomatsovs: Hvidløgene hakkes fint og ingredienserne blandes godt sammen, hvorefter sovsen fordeles på bollerne. Herefter fordeles fyldet på bollerne. Minipizzaerne bages i en forvarmet varmluftsovn på 200 grader i 15-20 minutter. |
|
Opskriften er vist 5120 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne