Sunde minipizzaer med skyr

Sunde minipizzaer med skyr, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 stk.

FrokostRet : Frokost - Madpakke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Elisabeth

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
5 dl.lunken vand
50 g.gær
3 spsk.olivenolie
6 spsk.skyr (gerne med smag fx vanilje)
1 gulerod
3 spsk.havregryn
150 g.rugmel
400 g.fuldkornsmel
450 g.speltmel
 
 Tomatsovs:
1 ds.flåede tomater
2 ds.tomatpuré (små)
1 spsk.olivenolie
 Basilikum
 Oregano
2 fedhvidløg
 
 Fyld:
 Fx kyllingepålæg med fedtfattig mozzarella
 
Opskrift:
Jeg anbefaler at dele målene op i to, og lave dejen i to skåle - så er den lettere at ælte.

Gæren røres ud i vandet.
Olie, skyr, gulerødder og salt blandes i.
melet tilsættes lidt efter lidt sammen med havregrynen og æltes godt.
Når dejen er glat, smidig og ikke klistret, deles den i 2 lige store klumper og hæver i 30 minutter.
Mel strøes ud på bordet og dejen formes som en lang pølse. Af denne formes små boller i hånden som lægges på bagepladen. Jeg fordelte 9 på hver plade og fik 27 af dejen.

Tomatsovs:
Hvidløgene hakkes fint og ingredienserne blandes godt sammen, hvorefter sovsen fordeles på bollerne.

Herefter fordeles fyldet på bollerne.
Minipizzaerne bages i en forvarmet varmluftsovn på 200 grader i 15-20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 5134 gange,
og udskrevet 81 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu